Alice (2008)
Arvioi sarja
0.00 (0 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Alice
Alice
SynopsisIsänsä kuoleman jälkeen brasilialainen Alice matkustaa Tocantisin maaseudulta São Pauloon, Etelä-Amerikan suurimpaan kaupunkiin. Sekä Alice että suurkaupunki ovat muutoksen kourissa, ja kehitystä kuhiseva ympäristö tarjoaa nuorelle naiselle mahdollisuuden uuteen alkuun. Isän meneteys sysää Alicen elämän raiteiltaan pakottaen hänet korvaamaan tarkoin suunnitellun tulevaisuutensa sattuman sanelemalla arjella, jossa jokainen päivä tuo mukanaan uusia yllätyksiä. Huumaavan São Paulon sykkeessä Alice huomaa, kuinka eksyksissä oli entisessä elämässään. Hän päättää asettua kaupunkiin ja löytää itsensä – ratkaisu, joka muuttaa hänen elämänsä lopullisesti.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 13 jaksoa
Tuotantokausi 2: 2 jaksoa
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Andréia Horta Alice
Vinicius Zinn Nicholas
Tila Tuotannossa
Kesto60 min
Tuotannnon alku2008
Ensimmäinen jaksoSun 21. Septemberta 2008
Maa(t)
Brasilia
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä on Suomen pääkaupunki?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)