Almost Human (2013)
Arvioi sarja
4.50 (6 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Almost Human
Almost Human
SynopsisAlmost Human sijoittuu vuoteen 2048, jolloin poliisit saavat parikseen ihmisen kaltaisen kehittyneen android-robotin. Etsivä John Kennex on selvinnyt hengissä poliilaitosta vastaan tehdyssä hyökkäyksessä. Hän herää 17 kuukauden koomasta ja muistaa tapahumista tärkeimmän - hänen parinsa kuoli hyökkäyksessä. Jonh menetti myös toisen jalkansa, jonka tilalle on valmistettu uusi ja alkuperäistä parempi synteettinen lisäke. John palaa takaisin työhön ja saa vastoin tahtoaan - kapteeni Sandra Maldonadon käskystä, parikseen taistelukäyttöön suunnitellun MX -43 android-robotin. Uudesta robotista tulee kuitenkin Johnille uhka, kun se saa selville Johnin piilottelemia salaisuuksia itsestään. Jonh saa vaihdettua uudeksi parikseen vanhemman, käytöstä poistetun androidmallin - Dorianin, joka pystyy tuottaamaan odottamattomia emotionaalisia reaktioita - aivan kuin ihminen.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 13 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
1 Mon 9. Juneta 2014
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Karl Urban John Kennex
Michael Ealy Dorian
Lili Taylor Captain Sandra Maldonado
Mackenzie Crook Rudy Lom
Minka Kelly Detective Valerie Stahl
Michael Irby Detective Richard Paul
Tila Loppunut
Kesto45 min
Tuotannnon alku2013
Ensimmäinen jaksoSun 17. Novemberta 2013
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä vuodenaika tulee kesän jälkeen?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)