Ballers (2015)
Arvioi sarja
4.50 (2 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Ballers
Ballers
SynopsisTässä Stephen Levinsonin uudessa HBO-komediassa seurataan entisiä ja nykyisiä jenkkifutaajia Floridan aurinkoisessa Miamissa. Pelissä he ovat ammattilaisia, mutta kentän ulkopuolinen elämä tuottaa enemmän vaikeuksia. Ryhmää johtaa Spencer (Dwayne “The Rock” Johnson), entinen amerikkalaisen jalkapallon supertähti, joka yrittää saada asemaa nykyisten pelaajien taloudellisena neuvonantajana. Spencerin sisäpiiriin kuuluvat lahjakas, mutta epävakaa laitahyökkääjä Ricky, joka yrittää tasapainottaa kentän ulkopuolisia toilailujaan intohimollaan peliä kohtaan; vasten tahtoaan uransa lopettanut linjamies Charles, jolla on vaikeuksia sopeutua siviilielämään; sekä kohutulokas Vernon, jonka lupaus olla unohtamatta juuriaan tuo hänen ympärilleen paljon pörrääjiä ja saattaa hänet taloudellisiin vaikeuksiin. Ystäviensä ristipaineessa Spenceriä auttavat tunnettu urheiluagentti Jason, sekä hänen elämää suurempi pomonsa Joe, joka on valmis lähes mihin vain sopimuksen eteen. Alalla, jolla ura on uskomattoman lyhyt, Spencerin tiimeineen täytyy selvittää, mihin peli päättyy, ja mistä elämä alkaa. Samalla heidän täytyy pitää päänsä kylmänä ja huolehtia toisistaan.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 10 jaksoa
Tuotantokausi 2: 1 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
2 Mon 18. Julyta 2016
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Dwayne "The Rock" Johnson Spencer Strasmore
Dwayne Johnson Spencer Strasmore
Rob Corddry Joe Krutel
John David Washington Ricky Jerret
London Brown Reggie
Antoine Harris Alonzo
Arielle Kebbel Tracy Legette
Donovan W. Carter Vernon Littelfield
Jazmyn Simons Julie Greane
Omar Benson Miller Charles Greane
Troy Garity Jason Antolotti
Tila Tuotannossa
Kesto30 min
Tuotannnon alku2015
Ensimmäinen jaksoSun 21. Juneta 2015
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä on Suomen pääkaupunki?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)