Billions (2016)
Arvioi sarja
3.00 (2 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Billions
Billions
SynopsisOscar-ehdokas ja Emmy- ja Golden Globe –voittaja Paul Giamattin ja Emmy- ja Golden Globe –voittaja Damian Lewisin tähdittämä Billions on 2000-lukulainen tutkielma amerikkalaisen unelman perässä juoksemisen hyödyistä ja haitoista. Sarja on rohkea ja ajan hermolla oleva draama, jossa rikkaiden, vaikutusvaltaisten ja korruptoituneiden maailmat kohtaavat. Keskiössä on kaksi vastakkaista hahmoa: aggressiivinen, siniverinen ja poliittisia yhteyksiä omaava yhdysvaltalainen asianajaja Chuck Rhoades (Paul Giamatti) ja nerokas, laskelmoiva, työväenluokasta ponnistava miljardööri ja hedge-rahastojen kuningas Bobby “Axe” Axelrod (Damian Lewis). Billions sijoittuu New Yorkin petollisiin poliittisiin ja taloudellisiin piireihin. Monisyisen tarinan pyörteissä pelataan uhkapeliä kovilla panoksilla, ja saalistaja vaanii herkeämättä saalistaan.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 12 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
2 Mon 20. Februaryta 2017
1 Fri 15. Januaryta 2016
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Damian Lewis Bobby "Axe" Axelrod
Paul Giamatti Chuck Rhoades
Maggie Siff Wendy Rhoades
Malin Akerman Lara Axelrod
Condola Rashad Kate Sacher
David Costabile Mike "Wags" Wagner
Toby Leonard Moore Bryan Connerty
Tila Tuotannossa
Kesto60 min
Tuotannnon alku2016
Ensimmäinen jaksoSun 17. Januaryta 2016
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä vuodenaika tulee syksyn jälkeen?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)