Black Box (2014)
Arvioi sarja
4.00 (1 ääni)
Jaa
Sarjan nimi
Black Box
Black Box
SynopsisAivotutkija Catherine Black (Kelly Reilly) on oman alansa kiistaton huippu. Hän työskentelee Kuutiossa, neurokirurgian edistyksellisessä erikoissairaalassa. Tohtori Blackilla on kuitenkin salaisuus, joka vaikuttaa sekä hänen uraansa että yksityiselämäänsä. Tutkija sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Se pysyisi hallinnassa lääkityksellä, mutta Catherine Blackilla on taipumus jättää lääkkeensä ottamatta. Hän nimittäin kokee olevansa silloin luovimmillaan ja säkenöivimmillään. Tuloksena on silti melkoisia ylilyöntejä, joiden kohteeksi joutuvat/pääsevät mm. puolisoehdokas Will (David Ajala), korskea kollega Bickman (Dick Davey), veli Joshua (David Chisum) ja tämän perheessä totuutta tietämättä asuva Blackin tytär Esme (Siobhan Williams).Niitä ja lapsuutensa traumoja tohtori Black pui oman terapeuttinsa Hartramphin (näyttelijälegenda Vanessa Redgrave) kanssa. Töissä on haastavia, mielenkiintoisia tapauksia koko ajan.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 13 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
1 Mon 4. Augustta 2014
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Kelly Reilly Dr. Catherine Black
Ditch Davey Dr. Ian Bickman
Ali Wong Dr. Lina Lark
David Ajala Will Van Renseller
Laura Fraser Reagan Black
David Chisum Joshua Black
Siobhan Williams Esme Black
Terry Kinney Dr. Owen Morely
Vanessa Redgrave Dr. Helen Hartramph
Tila Loppunut
Kesto40 min
Tuotannnon alku2014
Ensimmäinen jaksoThu 24. Aprilta 2014
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä on Suomen pääkaupunki?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)