Blacklist (2013)
Arvioi sarja
4.80 (5 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Blacklist
The Blacklist
SynopsisRaymond "Red" Reddington, yksi FBI:n etsityimmistä karkuriagenteista, antautuu FBI päämajassa Washington DC:ssä. Hän väittää, että hänellä ja FBI:llä on samat intressit - vaarallisten rikollisten ja terroristien saattaminen oikeuden eteen vastaamaan rikoksistaan. Reddington suostuu tekemään yhteistyötä FBI:n kanssa, mutta hän suostuu puhumaan vain vastavalmistuneen tuoreen profiloijan, Elizabeth Keenin kanssa. Keen on hämillään ja yllättynyt Reddingtonin kiinnostuksesta häntä kohtaan, varsinkin kun Reddington kertoo naisen olevan tärkeämpi henkilö kuin hän itse kuvitteleekaan. Kun FBI saa kiinni pitkään etsityn terroristin Reddington vihjeiden avulla , hän paljastaa, että terroristi oli vain yksi monista hänen "listallaan". Viimeisen kahden vuosikymmenen aikana Reddington on tehnyt luetteloa rikollisista ja terroristeistä, joita hän ei usko FBI:n löytävän, koska he eivät tiedä niiden olemassaolosta - ja sellaiset henkilöt ovat kaikkein vaarallisimpia. Reddington kutsuu heitä "mustaksi listaksi".
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 22 jaksoa
Tuotantokausi 2: 22 jaksoa
Tuotantokausi 3: 20 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
1 Tue 4. Marchta 2014
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
James Spader Raymond "Red" Reddington
Megan Boone Elizabeth Keen
Diego Klattenhoff Donald Ressler
Harry Lennix Harold Cooper
Ilfenesh Hadera Jennifer Palmer
Parminder Nagra Meera Malik
Ryan Eggold Tom Keen
Tila Tuotannossa
Kesto45 min
Tuotannnon alku2013
Ensimmäinen jaksoMon 23. Septemberta 2013
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä viikonpäivä on tänään?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)