Deception (2013)
Arvioi sarja
0.00 (0 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Deception
Deception
SynopsisSanfranciscolaisen ökyperheen bilehileenä tunnettu tytär kuolee huumeiden yliannostukseen. Siltä kaikki ainakin näyttää. FBI on tarkkaillut Bowersin lääketehtaan omistajaperhettä rikosepäilyjen vuoksi jo pitkään, muttei ole pystynyt todistamaan mitään. Eikä pysty nytkään, ellei sisäpiiriin saada ujutettua vasikkaa. Tähän tarjoutuu loistava sauma, kun agentti Will Moreno (Laz Alonso) kääntyy entisen kollegansa puoleen. San Franciscon poliisi Joanna Padget Locasto (Meagan Good) oli Vivianin läheinen lapsuudenystävä, vaikka tiet olivat myöhemmin eronneet. Nyt Joanna nakitetaan surutaloon hyvästelemään ystävänsä ja samalla nuuskimaan. Vuosien jälkeenkin hän solahtaa sulavasti osaksi talonväkeä. Mutta miten käy, kun Joanna alkaa päästä jyvälle perheen salaisuuksista?
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 11 jaksoa
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Meagan Good Joanna Locasto
Laz Alonso Will Moreno
Victor Garber Robert Bowers
Ella Rae Peck Mia Bowers
Katherine LaNasa Sofia Bowers
Marin Hinkle Samantha Bowers
Tate Donovan Edward Bowers
Wes Brown Julian Bowers
Tila Loppunut
Kesto60 min
Tuotannnon alku2013
Ensimmäinen jaksoMon 7. Januaryta 2013
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä viikonpäivä on tänään?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)