Endgame (2011)
Arvioi sarja
0.00 (0 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Endgame
Endgame
SynopsisEndgame on rikosdraamasarja, joka keskittyy shakkimestari Arkady Balaganin ympärille. Balagan ratkaisee rikoksia käyttämällä taitoja, jotka tekivät hänestä shakin maailmanmestarin. Traumatisoituneena kihlattunsa murhasta Arkady Balagan on 'vankina' Vancouverin luksushotellissa, sillä hän ei uskalla mennä ulos. Maksaakseen laskunsa Balagan alkaa ratkaista rikosmysteerejä huoneestaan. Hänen apureinaan toimivat hotellin henkilökunta ja shakkifanaatikot. Ylimielinen, älykäs ja karismaattinen Arkady Balagan pystyy kuvittelemaan tuntemattoman vastustajansa liikkeet ja motiivit. Hän käy mielessään läpi tapahtumat, haastattelee eläviä ja kuolleita, ja käy läpi ristiriitaiset tilanteet. Tämä venäläissyntyinen nero ratkaisee rikokset, jotka saavat poliisin hämmentymään.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 13 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
1 Sun 16. Juneta 2013
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Shawn Doyle Arkady Balagan
Torrance Coombs Sam Besht
Katharine Isabelle Danni
Carmen Aguirre Alcina
Lisa Ray Rosemary Venturi
Melanie Papalia Pippa Venturi
Patrick Gallagher Hugo Lum
Veena Sood Barbara Stilwell
Tila Loppunut
Kesto45 min
Tuotannnon alku2011
Ensimmäinen jaksoMon 14. Marchta 2011
Maa(t)
Kanada
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä viikonpäivä on tänään?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)