Harper's Island (2009)
Arvioi sarja
4.33 (3 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Harper's Island
Harper's Island
SynopsisHarper's Island on hyytävä sekoitus perinteisten murhamysteerien, kauhuelokuvien ja tosi-tv-kilpailujen parhaista elementeistä. Jokaisessa jaksossa tapahtuu murha, ja 13-osaisen kauden viimeisessä jaksossa murhaaja väistämättä paljastuu… Sarjan tapahtumat saavat alkunsa, kun ystävät ja sukulaiset kokoontuvat syrjäiselle saarelle juhlimaan rikkaan perijättären Trishin ja tämän vähävaraisen sulhasen Henryn häitä. Nuorenparin rakkaus ei tietenkään miellytä kaikkia, mutta vielä synkeämmän varjon häiden ylle heittää saaren synkkä historia. Saarella on seitsemän vuotta aikaisemmin liikkunut sarjamurhaaja, jonka uhrien läheiset eivät ole toipuneet kokemastaan. Yksi uhreista oli paikallisen seriffin Charlie Millsin vaimo, ja Mills surmasi lopulta murhaajan. Tapahtumaketju aiheutti särön seriffin ja tämän tyttären Abbyn väleihin. Isä ja tytär kohtaavat ensi kertaa pitkästä aikaa, kun Abby palaa saarelle ystävänsä Henryn hääjuhliin. Häitä on tarkoitus juhlia viikon verran, mutta ilo loppuu lyhyeen, kun historia alkaa toistaa itseään. Hääseurueen jäsenet menettävät yksi toisensa jälkeen henkensä, ja syyllinen näyttäisi löytyvän pienen piirin sisältä. Ystävyyssuhteet joutuvat koetukselle ja salaisuudet nousevat päivänvaloon, kun jokainen on epäilty ja jokainen joutuu pelkäämään henkensä puolesta - paitsi murhaaja.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 13 jaksoa
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Elaine Cassidy Abby Mills
Adam Campbell Cal Vendeuson
Ali Liebert Nikki Bolton
Amber Borycki Beth Barrington
Ben Cotton Shane Pierce
Brandon Jay McLaren Danny Brooks
C.J. Thomason Jimmy Mance
Cameron Richardson Chloe Carter
Cassandra Sawtell Madison Allen
Chris Gauthier Malcolm Ross
Christopher Gorham Henry Dunn
Claudette Mink Katherine Wellington
David Lewis Richard Allen
Dean Chekvala J.D. Dunn
Gina Holden Shea Allen
Harry Hamlin Marty Dunn
Jim Beaver Sheriff Charlie Mills
Katie Cassidy Trish Wellington
Matt Barr Christopher 'Sully' Sullivan
Richard Burgi Thomas Wellington
Sean Rogerson Joel Booth
Tila Loppunut
Kesto60 min
Tuotannnon alku2009
Ensimmäinen jaksoThu 9. Aprilta 2009
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä vuodenaika tulee kesän jälkeen?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)