Hung (2009)
Arvioi sarja
0.00 (0 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Hung
Hung
SynopsisNuorena Ray Drecker (Thomas Jane) oli koulun suosituin kolli. Enää tuulet eivät kuitenkaan puhalla yhtä myötäisesti: Ray on alipalkattuna korisvalmentajana samaisessa koulussa. Vaimo (Anne Heche) lähti ärsyttävän hyvin toimeentulevan iholääkärin (Eddie Jemison) matkaan ja kaiken lisäksi Ray joutuu asumaan teltassa asunnon tuhouduttua tulipalossa. Pahimmassa teini-iässä olevat kaksoset (Charlie Saxton ja Sianoa Smit-McPhee) kantavat myös oman kortensa Rayn tuskaiseen kekoon. Ray haluaa päästä elämässä eteenpäin, joten hän osallistuu itsetuntoa kohottavalle kurssille, jonka mottona on ”Tiedosta paras ominaisuutesi ja ansaitse sillä elantosi”. Ray katsoo itseään pitkään peilistä ja tajuaa valtavan liiketoimintamallin siemenen itävän varsin lähellä – kalsareidensa sisällä. Päästäkseen taloudellisesta ahdingosta hän päättääkin perustaa miesseuralaispalvelun, johon parittajaksi ilmoittautuu Rayn kurssilla tapaama epäonnistunut runoilija Tanya (Jane Adams).
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 10 jaksoa
Tuotantokausi 2: 10 jaksoa
Tuotantokausi 3: 10 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
3 Thu 17. Novemberta 2011
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Thomas Jane Ray Drecker
Jane Adams Tanya Skagle
Anne Heche Jessica Haxon
Charlie Saxton Damon Drecker
Lennie James Charlie
Rebecca Creskoff Lenore Bernard
Sianoa Smit-McPhee Darby Drecker
Stephen Amell Jason
Tila Loppunut
Kesto30 min
Tuotannnon alku2009
Ensimmäinen jaksoSun 28. Juneta 2009
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä vuodenaika tulee kesän jälkeen?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)