Jo (2013)
Arvioi sarja
0.00 (0 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Jo
Jo
SynopsisJO on uusi Pariisiin sijoittuva rikosdraamasarja, joka keskittyy karismaattisen veteraanietsivä Joachim “Jo” Saint-Clairin ympärille. Jo kuuluu rikostutkimuksen eliittiin, joka tutkii kaikkein karmivimpia murhatapauksia. Jokaisessa jaksossa ratkotaan yksi rikos, kun taas Jon henkilökohtaista matkaa seurataan läpi sarjan. Sarjan pääroolissa nähdään palkittu Jean Reno. Saint-Clairin parina nähdään alokasetsivä Bayard. Komea ja korkeakoulutettu Bayard noudattaa tiukasti lakikirjojen sääntöjä. Parivaljakon esimiehenä toimii avarakatseinen komisario Dormont, jolla on pitkä ja myrskyisä historia Saint-Clairin kanssa. Jon tiimiä täydentää nuori ja kärkeväkielinen Coroner Angelique Alassane ja omalaatuinen mutta lahjakas oikeuslääketieteen asiantuntija Nicolas Normard. Jon henkilökohtainen elämä on yhtä vaarallinen ja haastava kuin murhatapaukset, joita hän ratkaisee. Saint-Clairin neuvonantaja ja ystävä Karyn on epätavallinen nunna, joka toimii kaupungin alamaailman parissa. Sarjassa selviää, että Saint-Clairin suurimmaksi haasteeksi osoittautuu hänen tyttärensä Adele, joka on päivystyspoliklinikan sairaanhoitaja. Adele on yhtä armoton ja kovanaamainen kuin oma isänsä.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 8 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
1 Mon 7. Octoberta 2013
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Jean Reno Joachim “Jo” St.-Clair
Jill Hennessy Karyn
Heida Reed Adele St.-Clair
Tom Austen
Celyn Jones Nick Norman
Orla Brady Dormont
Sean Pertwee Charlie
Wunmi Mosaku Angelique Alassane
Tila Loppunut
Kesto50 min
Tuotannnon alku2013
Ensimmäinen jaksoWed 16. Januaryta 2013
Maa(t)
Ranska
UK
Kanava http://www.tf1.fr/    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä on Suomen pääkaupunki?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)