Kolme miestä ja tyttö (2011)
Arvioi sarja
3.50 (2 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Kolme miestä ja tyttö
New Girl
SynopsisMitä tapahtuu, kun kolme miestä saa kämppiksekseen suloisen mutta jokseenkin omituisen tytön? Jessica Day (Zooey Deschanel; Bones, Weeds, Linnunradan käsikirja liftareille) on nuori, iloinen opettaja, joka menee eteenpäin elämässä aina laulaen. Jessin elämä muuttuu täysin, kun hänen poikaystävänsä jää kiinni rysän päältä. Eron seurauksena Jess etsii uuden kodin. Kimppakämppä löytyy nopeasti, ja sen Jess jakaa kolmen itselleen täysin tuntemattoman miehen kanssa. Nick (Jake M. Johnson; Paljastavat valheet, Kasvottomat sotilaat) on elämäänsä tympääntynyt oikiksen kesken jättänyt baarimikko. Schmidt (Max Greenfield; Happy Endings, Veronica Mars) on itsevarma bisnesmies, joka uskoo olevansa Jumalan lahja naisille. Winston (Lamorne Morris) on äärimmäisen kilpailuhenkinen ex-urheilija, jonka elämältä puuttuu suunta. Miehillä on totuttelemista, kun he yhtäkkiä jakavat kotinsa Dirty Dancingia aamusta iltaan itkuisena tuijottavan nuoren naisen kanssa. Kolmikko päättää ryhtyä toimiin ja kääntää uuden kämppiksensä elämän uuteen uskoon. Mukana menossa on myös Jessin lapsuudenystävä, kuvankaunis mutta jäänviileä Cece (Hannah Simone). Pikkuhiljaa viisikko hitsaantuu yhteen ja muodostaa eriskummallisen perheen Frendit-henkisesti.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 24 jaksoa
Tuotantokausi 2: 25 jaksoa
Tuotantokausi 3: 23 jaksoa
Tuotantokausi 4: 22 jaksoa
Tuotantokausi 5: 11 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
1 Mon 8. Augustta 2016
3 Wed 19. Novemberta 2014
2 Fri 10. Januaryta 2014
1 Mon 13. Februaryta 2012
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Zooey Deschanel Jess
Jake Johnson Nick
Damon Wayans Jr. Coach
Hannah Simone Cece
Julian Morris Ryan Geauxinu
Lamorne Morris Winston
Max Greenfield Schmidt
Tila Tuotannossa
Kesto25 min
Tuotannnon alku2011
Ensimmäinen jaksoTue 20. Septemberta 2011
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä vuodenaika tulee syksyn jälkeen?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)