Misfits (2009)
Arvioi sarja
4.00 (5 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Misfits
Misfits
SynopsisKuusi rötöstelemällä elämänsä pilannutta brittinuorta joutuu suorittamaan yhteiskuntapalvelusta yhdessä, pitkin hampain ja ylimielisen aggressiivisina. Alku ei ole järin lupaava, jo ensimmäisenä päivänä erilaisten luonteiden välillä kipunoi ja tiukkaa sanasotaa käydään keskenään ja ehdonalaisvalvojaa vastaan. Kaiken lisäksi iskee outo luonnonilmiö: taivas heittää räntää niskaan ja salama iskee niihin, jotka eivät ehdi suojaan. Kun pilvi katoaa taivaanrantaan yhtä nopeasti kuin on ilmestynytkin nuoret tajuavat yksi kerrallaan, että jotain ihmisen käsityskyvyn ylittävää on tapahtunut. Viisi heistä huomaa, että hänelle on kehittynyt jokin yliluonnollinen kyky, voima joita on vain elokuvien supersankareilla. Kuin tässä ei olisi tarpeeksi nielemistä, alkaa käydä ilmeiseksi että he eivät ehkä ole ainoita joissa myrsky on saanut aikaan omituisia muutoksia. Minne katosi yksi nuorista? Miksi ehdonalaisvalvojan käytös on muuttunut väkivaltaiseksi? Mihin suuntaan nuorten sopeutumattomien elämä jatkuu nyt, kun Kelly pystyy kuulemaan toisten ajatukset, Simon osaa muuttua näkymättömäksi, Curtis kykenee muuttamaan ajan kulkua, ja kaikki jotka koskettavat Alishaa himoitsevat häntä hulluuteen asti. Vain Nathan on jäänyt vaille ihmekykyä, mutta onko se lopultakin siunaus vai kirous?
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 6 jaksoa
Tuotantokausi 2: 7 jaksoa
Tuotantokausi 3: 8 jaksoa
Tuotantokausi 4: 8 jaksoa
Tuotantokausi 5: 8 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
4 Mon 28. Januaryta 2013
3 Mon 3. Decemberta 2012
2 Mon 15. Octoberta 2012
1 Mon 3. Septemberta 2012
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Antonia Thomas Alisha
Iwan Rheon Simon
Joe Gilgun Rudy
Karla Crome Jess
Lauren Socha Kelly
Matt Stokoe Alex
Matthew McNulty Seth
Natasha O'Keeffe Abbey Smith
Nathan McMullen Finn
Nathan Stewart-Jarrett Curtis
Robert Sheehan Nathan
Tila Loppunut
Kesto60 min
Tuotannnon alku2009
Ensimmäinen jaksoThu 12. Novemberta 2009
Maa(t)
UK
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
Linkit Kotisivu
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä on Suomen pääkaupunki?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)