Mr. Robot (2015)
Arvioi sarja
1.33 (3 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Mr. Robot
Mr. Robot
SynopsisNykyinen tietotekniikkakulttuuri synnyttää uudenlaisia vaaroja ja ihmiskunnasta on tullut riippuvuudessaan verkon vankeja. Sarja kertoo kuinka ihmiset mennetävät hiljalleen kykyä olla toistensa seurassa, kun luonnolisemmaksi ympäristöksi muuttu tietokoneiden ja mobiililaitteiden käyttöliittymät. Elliot Alderson työskentelee suurelle tietoturvayhtiölle ja kokee tekevänsä väärää työtä väärälle firmalle, mutta työpaikkka antaa mahdollisuuden tehdä jotain hyvääkin. Työnsä ulkopuolella Elliot viettää aikansa hakkeroiden, ja hänestä on kehittynyt oikeudenmukainen verkon kostaja, joka ottaa selville ihmisten likaisia salaisuuksia ja paljastaa ne. Hänestä on kuitenkin tullut huomaamattaan sosiaalisesti syrjäytynyt ja kärsii yksinäisyydestä. Elämältä tuntuu puuttuvan aito merkitys. Erään kyberiskun jäljiltä Elliot saa vihjeen jostakin jännittävästä. Anarkistinen hakkerijärjestö lähestyy ehdotuksella, jonka takana on mysteerinen Mr. Robot.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 10 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
1 Wed 13. Januaryta 2016
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Rami Malek Elliot Alderson
Christian Slater Mr. Robot
Portia Doubleday Angela Moss
Carly Chaikin Darlene
Elliott Villar Fernando Vera
Frankie Shaw Shayla Nico
Gloria Reuben Krista Gordon
Martin Wallström Tyrell Wellick
Michel Gill Gideon Goddard
Stephanie Corneliussen Joanna Wellick
Tila Tuotannossa
Kesto45 min
Tuotannnon alku2015
Ensimmäinen jaksoWed 24. Juneta 2015
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä on Suomen pääkaupunki?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)