Nashville (2012)
Arvioi sarja
4.50 (4 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Nashville
Nashville
SynopsisNashville on draamasarja ihmissuhteista musiikkibisneksen kulisseissa. Kirkkaimmatkin supertähdet tietävät, että huipulla tuulee ja takanasi on aina joku, joka on valmis viemään paikkasi - eikä rakkaus ole helppoa edes niille, joita koko maailma ihailee. Nashvillen suurin tähti on Juliette Barnes (Hayden Panettiere), kaunis ja kunnianhimoinen nuori listaykkönen, jolla on terävät kynnet ja kyynärpäät. Syvällä sisimmässään Juliette kantaa kuitenkin surua siitä, että hänen vanhempansa ovat hylänneet hänet, ja etsii menestyksen lisäksi rakkautta. Vaatimaton Scarlett O’Connor (Clare Bowen) puolestaan ei uskalla oikein edes haaveilla muusikon urasta, vaikka hän elää musiikin keskellä ja on vähintään yhtä lahjakas kuin Juliettekin. Vähitellen Scarlettissa kuitenkin syttyy kipinä laulamiseen ja esiintymiseen. Nashvillen kolmas keskeinen laulajatar on Rayna Jaymes (Connie Britton), suoraselkäinen ja ystävällinen supertähti, joka on keikkunut listojen kärjessä jo kaksi vuosikymmentä. Hänen uransa on kuitenkin laskusuunnassa – eikä vähiten sen vuoksi, että Juliette on raivannut tiensä huipulle. Kaikilla kolmella naisella on uran haasteiden lisäksi myös omat ihmissuhdeongelmansa. Rakastaminen ei ole helppoa supertähdillekään.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 21 jaksoa
Tuotantokausi 2: 22 jaksoa
Tuotantokausi 3: 22 jaksoa
Tuotantokausi 4: 11 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
1 Wed 4. Septemberta 2013
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Connie Britton Rayna
Hayden Panettiere Juliette Barnes
Will Chase Luke Wheeler
Aubrey Peeples Layla Grant
Charles Esten Deacon
Chris Carmack Will Lexington
Clare Bowen Scarlett
Eric Close Teddy
Jonathan Jackson Avery Davis
Lennon Stella Maddie Conrad
Maisy Stella Daphne Conrad
Oliver Hudson Jeff Fordham
Powers Boothe Lamar Wyatt
Robert Wisdom Coleman Caldwell
Sam Palladio Gunnar Scott
Tila Tuotannossa
Kesto45 min
Tuotannnon alku2012
Ensimmäinen jaksoWed 10. Octoberta 2012
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä on Suomen pääkaupunki?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)