Outcasts (2011)
Arvioi sarja
4.00 (3 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Outcasts
Outcasts
SynopsisSarja sijoittuu vuoteen 2040, äskettäin löydetylle planeetalle. Se kertoo ihmisten ongelmista, suhteista ja elämästä, jotka ovat perustamassa uutta maailmaa. Tämä elinkelpoinen planeetta on nyt uusi koti Maasta hengissä selvinneille. Siellä on mahdollisuus aloittaa uusi elämä ja ottaa opiksi Maassa tehdyitä virheistä. Sarja alkaa kun viimeinen kuljetusalus Maasta saapuu planeetalle. Vastaanottajilla on suuria odotuksia ja jännitys kohoaa. Onko aluksella heidän ystäviään ja rakkaitaan? Tärkeitä tarvikkeita ja uutisia Maasta? On myös epäilyjä - tuovatko uudet ihmiset Maan ongelmat mukanaan? Voivatko virheet, jotka tuhosivat maan, toistua? Voiko uuden johtajaehdokkaan saapuminen horjuttaa jo vakiintuneiden asukkaiden elämän haurasta tasapainoa ja rikkoa heidän yhtenäisyys ja ihanteet tässä uudessa maailmassa? Yksi iso kysymys kuitenkin nousee yli muiden - miten tämä uusi ja parempi maailma on luotu?
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 8 jaksoa
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Liam Cunningham Richard Tate
Amy Manson Fleur Morgan
Daniel Mays Cass Cromwell
Ashley Walters Jack Holt
Eric Mabius Julius Berger
Hermione Norris Stella Isen
Jamie Bamber Mitchell Hoban
Jeanne Kietzmann Lily Isen
Langley Kirkwood Rudi
Michael Legge Tipper Malone
Patrick Lyster CT9 Commander
Tila Loppunut
Kesto60 min
Tuotannnon alku2011
Ensimmäinen jaksoMon 7. Februaryta 2011
Maa(t)
UK
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä vuodenaika tulee kesän jälkeen?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)