Panttivangit (2013)
Arvioi sarja
4.60 (5 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Panttivangit
Hostages
SynopsisTohtori Ellen Sanders on taitava ja arvostettu kirurgi, joka on hyväksytty suorittamaan vaativa leikkaus Yhdysvaltain presidentille. Leikkausta edeltävänä iltana Ellen kiskaistaan keskelle poliittista salaliittoa, kun hänen perheensä otetaan panttivangiksi heidän kodissaan. Kidnappaajien johtaja, tuntemattomalta poliittiselta taholta käskynsä saama FBI-agentti Duncan Carlisle, uhkaa tappaa Ellenin perheen, ellei hän ei murhaa presidenttiä leikkauksen aikana. Carlisle on epätoivoinen mies, joka kamppailee oikean ja väärän välillä, mutta kokee suorittavan tätä tehtävää oikeista syistä. Hän on valinnut kumppaneikseen lankonsa Kramerin, ex-sotilas Archerin ja salaperäisen Sandrinen. Ellenillä on edessään elämänsä suurin moraalinen ongelma, hänen yrittäessään pelastaa perheensä. Kaappaajat käyttävät kaikkia painostuksen keinoja Elleniin, ja myös muihin perheenjäseniin - aviomies Brian ei ehkä ole niin uskollinen perheenisä, tytär Morganilla on omat salaisuutensa ja Jake-poika ei ole niin viaton miltä näyttää. Ellenin ja Carlislen välisellä henkisellä ja moraalisella taistelulla tulee olemaan valtavat kansalliset seuraukset ja henkilökohtaiset valinnat oikean ja väärän välillä tulevat vääjäämättömästi hämärtymään.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 15 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
1 Mon 9. Decemberta 2013
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Dylan McDermott Duncan Carlisle
Toni Collette Ellen Sanders
Billy Brown Archer
Hilarie Burton Samantha
James Naughton President Kincaid
Mateus Ward Jake Sanders
Quinn Shephard Morgan Sanders
Rhys Coiro Kramer
Sandrine Holt Sandrine
Tate Donovan Brian Sanders
Tila Loppunut
Kesto60 min
Tuotannnon alku2013
Ensimmäinen jaksoMon 23. Septemberta 2013
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä vuodenaika tulee kesän jälkeen?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)