Revolution (2012)
Arvioi sarja
3.79 (14 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Revolution
Revolution
SynopsisKaikki maailman elektroniset laitteet ja valot sammuvat eikä niitä saa enää toimimaan - sähköä ei enään ole. Viisitoista vuotta myöhemmin ihmiset ovat jo tottuneet elämään tässä uudessa maailmassa ilman teknologiaa. Lakeja ja sääntöjä ei juurikaan ole. Sotaherrat ja armeija hallitsevat suurinta osaa Yhdysvaltoja. Ben Matheson yrittää elää rauhallista elämää tyttärensä Charlien ja astmasta kärsivän poikansa Dannyn kanssa maaseudulla. Kuvioissa on mukana myös Benin uusi naisystävä Maggie, joka ei tietenkään voi korvata lasten oikeaa äitiä Rachelia, joka on kertoman mukaan kuollut. Eräänä päivänä rauha kuitenkin järkkyy kun kapteeni Tom Neville joukkoineen saapuu hakemaan Beniä, joka kuolee selkkauksen yhteydessä ja Danny otetaan vangiksi hänen sijastaan. Charlie lupaa kuolevalle isälleen etsivänsä setänsä Milesin, joka kuului ennen laitteiden pimentymistä myös armeijaan, joka voi auttaa saamaan Dannyn vapaaksi. Charlie saa seurakseen Maggien lisäksi myös Benin hyvän ystävän, entisen Google-miljonääri Aaronin matkallaan kohti Chicagoa, jossa Miles asustelee. Matkalla he saavat seurakseen nuolia ampuvan Nate Walkerin.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 20 jaksoa
Tuotantokausi 2: 22 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
2 Tue 20. Januaryta 2015
1 Thu 9. Januaryta 2014
2 Wed 16. Octoberta 2013
1 Fri 12. Julyta 2013
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Tracy Spiridakos Charlie
Billy Burke Miles
Daniella Alonso Nora
David Lyons Bass
Elizabeth Mitchell Rachel Matheson
Giancarlo Esposito Capt. Tom Neville
Graham Rogers Danny Matheson
JD Pardo Nate Walker
Maria Howell Grace
Tim Guinee Ben Matheson
Zak Orth Aaron
Tila Loppunut
Kesto45 min
Tuotannnon alku2012
Ensimmäinen jaksoMon 17. Septemberta 2012
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä vuodenaika tulee syksyn jälkeen?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)