S.H.I.E.L.D. Agentit (2013)
Arvioi sarja
4.86 (7 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
S.H.I.E.L.D. Agentit
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
SynopsisS.H.I.E.L.D. Agentit -sarja on Disneyn ja supersankarisarjakuvistaan tunnetun Marvelin yhteisprojekti, jonka taustalla on tuottajavelho Joss Whedon. Päähenkilönä on Marvelin sankarielokuvissakin sivuosassa esiintynyt agentti Phil Coulson (Clark Gregg), jonka kokoaman erittäin salaisen agenttiryhmän seikkailuja sarjassa seurataan. Ryhmä tutkii uusia, outoja ja tunnistamattomia tapahtumia ympäri maailmaa. Coulsonin tiimiin kuuluvat taistelutilanteisiin erikoistunut agentti Grant Ward (Brett Dalton), taitava lentäjä ja taistelulaji-ekspertti Melinda May (Ming-Na Wen), maailman taitavin insinööri Leo Fitz (Iain De Caestecker) ja biokemian asiantuntija Jemma Simmons (Elizabeth Henstridge). Ryhmän uusin jäsen on nuori hakkeri Skye (Chloe Bennet). Ryhmän nimi on Marvelin sarjakuvien faneille tuttu YPKVV, joka on lyhenne sanoista Ylimmän Päämajan Kansainvälisen Vakoilun Vastustamisjaos (engl. Supreme Headquarters, International Espionage, Law-Enforcement Division; lyh. S.H.I.E.L.D.). Sarja alkaa suuren New Yorkin taistelun jälkimainingeista. Nyt koko maailma tietää, että supersankareita on oikeasti olemassa ja ihmiset yrittävät epätoivoisesti ymmärtää uutta todellisuutta. Agentti Phil Coulson on kiinnittänyt huomionsa uuteen vaaralliseen ryhmittymään nimeltä The Rising Tide. Jotta pelottava näkymätön uhka saataisiin estettyä, Coulson kokoaa pienen eliittiryhmän agentteja.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 22 jaksoa
Tuotantokausi 2: 22 jaksoa
Tuotantokausi 3: 14 jaksoa
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Clark Gregg Agent Phil Coulson
Reed Diamond Daniel Whitehall
Brett Dalton Agent Grant Ward
Chloe Bennet Skye
Ruth Negga Raina
Elizabeth Henstridge Agent Jemma Simmons
Iain De Caestecker Agent Leo Fitz
Juan Pablo Raba Jeoy Gutierrez
Ming-Na Wen Agent Melinda May
Adrian Pasdar General Glenn Talbot
Adrianne Palicki Bobbi Morse
B.J. Britt Antoine Triplett / Agent Trip
Henry Simmons Alphonso 'Mack' Mackenzie
Kyle MacLachlan "The Doctor"
Luke Mitchell Lincoln Campbell/Sparkplug
Nick Blood Lance Hunter
Patton Oswalt Koenig
Tila Tuotannossa
Kesto45 min
Tuotannnon alku2013
Ensimmäinen jaksoTue 24. Septemberta 2013
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä viikonpäivä on tänään?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)