Silicon Valley (2014)
Arvioi sarja
0.00 (0 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Silicon Valley
Silicon Valley
SynopsisUusi puolituntinen HBO-komediasarja Silicon Valley on peräisin Mike Judgen (Konttorirotat, Beavis ja Butt-head) omintakeisen mielen syövereistä. Se vie katsojan start up -yritysten maailmaan, jossa sosiaalisesti rajoittuneet altavastaajat yrittävät hyödyntää potentiaaliaan. Lahjakkaiden nuorten komedianäyttelijöiden ja vanhempien veteraanien tähdittämän sarjan päähenkilö on kömpelö koodaaja Richard, joka asuu "Hacker Hostel" -yrityshautomossa ystäviensä Big Headin, Gilfoylen ja Dineshin kanssa. Sosiaalisesti sopeutumattomat ystävykset ovat tehneet sopimuksen nettimiljonääri Erlichin kanssa: he saavat asua Erlichin luona ilmaiseksi, kunhan tämä saa 10 prosentin osuuden heidän projekteistaan. Richard on jämähtänyt osa-aikaistyöhön Hooli-nimiseen teknologiajättiin, eikä hänen Pied Piper -verkkosivunsa näytä lähtevän lentoon. Mutta kun Hoolin pikkupomo Jared tajuaa Richardin sivuston tiedostonpakkausalgoritmin arvon, Richard löytää itsensä äärimmäisen tarjouskilpailun keskeltä, jossa osingoille Richardin ideasta haluavat sekä Hoolin perustaja Gavin Benson että riippumaton pääomasijoittaja, miljardööri Peter Gregory.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 8 jaksoa
Tuotantokausi 2: 10 jaksoa
Tuotantokausi 3: 10 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
2 Mon 13. Aprilta 2015
1 Mon 7. Aprilta 2014
1 Mon 7. Aprilta 2014
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Thomas Middleditch Richard
T.J. Miller Erlich
Kumail Nanjiani Dinesh
Zach Woods Jared
Amanda Crew Monica
Christopher Evan Welch Peter Gregory
Josh Brener Big Head
Martin Starr Gilfoyle
Matt Ross Gavin Belson
Tila Tuotannossa
Kesto30 min
Tuotannnon alku2014
Ensimmäinen jaksoSun 6. Aprilta 2014
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä vuodenaika tulee kesän jälkeen?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)