Terminator: Sarah Connorin aikakirjat (2008)
Arvioi sarja
4.25 (4 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Terminator: Sarah Connorin aikakirjat
Terminator: The Sarah Connor Chronicles
SynopsisSarja sijoittuu James Cameronin ohjaaman elokuvan Terminator 2 - Tuomiopäivä jälkeiseen aikaan. Terminator-saagassa on kyse tulevaisuudessa käytävästä ihmisten ja tietokoneiden välisestä sodasta. Tavallisesta amerikkalaisnaisesta, yksinhuoltajaäiti Sarah Connorista on tullut kivenkova taistelija siitä lähtien, kun sodan aloittanut supertietokone SkyNet on lähettänyt tuhoojarobotin menneisyyteen tappamaan ihmisten tulevan vastarintaliikkeen johtajan, Sarahin pojan - John Connorin, ennen hänen syntymäänsä. Sarja alkaa tilanteesta, jossa Sarah ja nyt 16-vuotias John ovat asettuneet amerikkalaiseen pikkukaupunkiin ja yrittävät elää hetken ns. tavallista elämää. Äiti seurustelee ja poika käy paikallista koulua. Heidän toiveensa rauhallisesta ja vaarattomasta elämästä rikkoutuvat, kun opettajaksi naamioitunut terminaattori Cromartie yrittää tappaa Johnin koululla. Johnin pelastukseksi paikalla on teinityttö Cameron, joka osoittautuu tulevaisuuden Johnin lähettämäksi terminaattoriksi - tehtävänään suojella Johnia. Yhdessä kolmikko onnistuu pakenemaan vainoojaansa, mutta kamppailu ihmiskunnan tulevaisuudesta jatkuu. Heidän tehtävänään on estää supertietokone SkyNetin synty ennen kuin se nousee valtaan ja aloittaa kohtalokkaan maailmansodan.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 9 jaksoa
Tuotantokausi 2: 22 jaksoa
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Lena Headey Sarah Connor
Thomas Dekker John Connor
Summer Glau Cameron Phillips
Brian Austin Green Derek Reese
Garret Dillahunt Cromartie
Leven Rambin Riley
Richard T. Jones James Ellison
Shirley Manson Catherine Weaver
Stephanie Chaves-Jacobsen Jesse
Tila Loppunut
Kesto45 min
Tuotannnon alku2008
Ensimmäinen jaksoSun 13. Januaryta 2008
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä vuodenaika tulee kesän jälkeen?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)