Brink (2015)
Arvioi sarja
0.00 (0 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Brink
The Brink
SynopsisThe Brink on HBO:n uusi komediasarja, jossa seurataan geopoliittista kriisiä ja seurauksia kolmen erilaisen ja epätoivoisen miehen näkökulmasta. Walter Larson on USA:n ulkoministeri, Alex Talbott on Islamabadiin komennukselle joutunut ulkoasianhallinnon pikkuvirkamies ja Zeke ”Z-pak” Tilson on merivoimien hävittäjälentäjä-ässä, joka hankkii mukavia sivutuloja välittämällä laittomia reseptilääkkeitä. Mustan komedian alkutahdit lyödään Pakistanissa, jossa vallankaappausta suunnitteleva kenraalinretku ottaa haltuunsa koko maan ydinaseineen. Maailman kohtalo on nyt näiden epätavallisten amerikkalaissankareiden harteilla. The Brink vie katsojan hurjalle matkalle Lähi-idän turvattomilta kaduilta Valkoisen talon tilannekeskuksen kautta aina Punaisellamerellä partioivaan hävittäjälentokoneen ohjaamoon ja osoittaa, miten kautta aikain poliittisten johtajien heikkoudet, egot ja kilpailunhalu ovat suistaneet ihmiskuntaa maailmansodan partaalle.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 10 jaksoa
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Tim Robbins Walter Larson
Jack Black Alex Coppins
Pablo Schreiber Zeke Callahan
Aasif Mandvi Rafiq Massoud
Eric Ladin Glenn Taylor
Esai Morales President Julian Navarro
Geoff Pierson
Maribeth Monroe
Tila Loppunut
Kesto30 min
Tuotannnon alku2015
Ensimmäinen jaksoSun 21. Juneta 2015
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä on Suomen pääkaupunki?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)