The Last Panthers (2015)
Arvioi sarja
0.00 (0 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
The Last Panthers
The Last Panthers
SynopsisThe Last Panthers on jännittävä, tositapahtumiin perustuva kuusiosainen rikosdraamasarja. Vuosituhannen alussa monissa Euroopan pääkaupungeissa koettiin häikäilemättömien koruliikeryöstöjen sarja. Ryöstöjä tehtaili rikollisjoukko nimeltään The Pink Panthers, joka oli kuuluisa rohkeista päiväsaikaan tehdyistä iskuistaan ja elokuvatyylisistä paoistaan. Terrorisoituaan korumyyjiä vuosikymmenen ajan ryhmä katosi yllättäen maan alle. Mutta nyt eräästä Etelä-Ranskassa tapahtuneesta ryöstöstä löytyy kaikki Panthers-rikoksen tuntomerkit lukuun ottamatta yhtä traagista seikkaa: pieni tyttö kuolee paon yhteydessä. Se, mikä alkaa timanteista johtaa aseisiin, huumeisiin sekä rahoitusalalle ja kietoo ympärilleen EU:n johtoportaan, Lontoon kaupungin ja eurooppalaisen järjestäytyneen rikollisuuden synkän maailman.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 6 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
1 Fri 13. Novemberta 2015
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Goran Bogdan Milan
John Hurt Tom
Samantha Morton Naomi
Tahar Rahim Khalil
Tila Loppunut
Kesto45 min
Tuotannnon alku2015
Ensimmäinen jaksoMon 26. Octoberta 2015
Maa(t)
Ranska
UK
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä viikonpäivä on tänään?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)