Uhka (2014)
Arvioi sarja
4.60 (5 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Uhka
Crisis
SynopsisSarja käynnistyy, kun bussillinen erittäin vaikutusvaltaisten perheiden lapsia kaapataan luokkaretkeltään. Kidnapattuun koululaisjoukkoon kuuluu muun muassa Yhdysvaltain presidentin poika sekä yritysjohtajien ja muiden arvohenkilöiden lapsia. Teosta vastuussa olevat kaappaajat eivät todellakaan ole mitään amatöörejä, mikä käy ilmi heidän tarkkaan laaditusta suunnitelmastaan. Yksi luokkaretkeläisten mukana olleista valvojista on entinen CIA-analyytikko Francis Gibson (Dermot Mulroney), joka yrittää paikkailla suhdettaan teini-ikäiseen tyttäreensä Beth-Anniin (Stevie Lynn Jones). Huolestuneiden vanhempien joukkoon kuuluu niin ikään suuren IT-yhtiön toimitusjohtaja Meg Fitch (Gillian Anderson), jonka sisko Susie Dunn (Rachel Taylor) on tapausta tutkiva FBI-agentti. Dunnin parina työskentelee salaisen palvelun agentti Marcus Finley (Lance Gross), joka osuu kriisin myrskynsilmään ensimmäisenä työpäivänään. Mitä Yhdysvaltain vaikutusvaltaisimmat vanhemmat ovat valmiita tekemään lastensa hengen säilyttämiseksi? Kuka on monimutkaisen kaappaussuunnitelman takana ja miksi?
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 13 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
1 Mon 16. Juneta 2014
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Gillian Anderson Meg Fitch
Dermot Mulroney Thomas Gibson
James Lafferty Mr. Nash
Max Martini Koz
Michael Beach FBI Director Olsen
Halston Sage Amber Fitch
Lance Gross Agent Marcus Finley
Stevie Lynn Jones Beth Ann Gibson
Joshua Erenberg Anton Roth
Max Schneider Ian Martinez
Rachael Taylor Agent Susie Dunn
Tila Loppunut
Kesto45 min
Tuotannnon alku2014
Ensimmäinen jaksoSun 16. Marchta 2014
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä on Suomen pääkaupunki?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)