Valtiatar (2013)
Arvioi sarja
4.53 (19 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Valtiatar
Reign
SynopsisSarja kertoo 1500-luvulla Skotlantia hallinneen kuningatar Mary Stuartin (Adelaide Kane; Teen Wolf) nuoruusvuosista. Hän vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Ranskassa valmistautuen avioliittoon Ranskan tulevan kuninkaan, komean mutta etäisen Francisin kanssa (Toby Regbo; Sinä päivänä). Elämä Ranskan hovissa ei kuitenkaan ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Francisin äiti, kuningatar Catherine de' Medici (Megan Follows; Anna ystävämme) vastustaa poikansa ja Maryn avioliittoa ja on valmis epätoivoisiin tekoihin estääkseen kaksikon avioitumisen. Catherinen apuna häärii Nostradamus, jonka roolissa nähdään kanadalaisnäyttelijä Rossif Sutherland. Nuoren parin, Maryn ja Francisin, rakkaustarina ei ole yksiselitteinen: onko heidän välillään ylipäänsä edes kipinöitä? Maryn sydän saattaakin sykkiä enemmän Francisin villille ja vapaalle velipuolelle Sebastianille (Torrance Coombs; Tudors, Taisteluplaneetta Galactica). Francisinkin ympärillä pyörii toinen toistaan upeampia linnanneitoja. Aikana, jolloin valta ja rakkaus kulkivat käsi kädessä, ei intohimolle saanut antaa jalansijaa… ainakaan julkisesti.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 22 jaksoa
Tuotantokausi 2: 22 jaksoa
Tuotantokausi 3: 11 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
1 Sun 19. Januaryta 2014
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Adelaide Kane Mary Queen of Scots
Torrance Coombs Sebastian (Bash)
Toby Regbo Prince Francis
Alan Van Sprang King Henry
Anna Popplewell Lola
Caitlin Stasey Kenna
Celina Sinden Greer
Jenessa Grant Aylee
Jonathan Keltz Leith Bayard
Megan Follows Queen Catherine
Rachel Skarsten Queen Elizabeth Tudor
Rose Williams Princess Claude
Sean Teale Louis Condé
Skyler Wexler Princess Claude (young)
Tila Tuotannossa
Kesto45 min
Tuotannnon alku2013
Ensimmäinen jaksoThu 17. Octoberta 2013
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä on Suomen pääkaupunki?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)