Vankikarkurit (2011)
Arvioi sarja
4.20 (5 ääntä)
Jaa
Sarjan nimi
Vankikarkurit
Breakout Kings
SynopsisMiten saada kiinni maan vaarallisimmat vankikarkurit? Kun aikaa paosta on ehtinyt kulua 72 tuntia eli kolme vuorokautta, todennäköisyys karkureiden löytämiseen on pudonnut olemattomaan viiteen prosenttiin. Sheriffit Charlie Duchamp (Laz Alonso; Avatar, Hurjapäät) ja Rayzan Zancanelli (Domenick Lombardozzi; Langalla, Entourage) haluavat muuttaa todennäköisyydet puolelleen ja napata kiinni karkurit. Kun perinteiset keinot eivät tuota tuloksia, he ottavat käyttöön kyseenalaiset toimintatavat. Duchamp ja Zancanelli alkavat tehdä yhteistyötä kolmen vangin kanssa, jotka Zancanelli on aikoinaan passittanut kaltereiden taakse. Jokaisella rikollisella on oma vahvuusalueensa, jota nyt hyödynnetään karkureiden kiinninappaamisessa. Vankikarkurit on Fox 21:n tuottama rikosdraama, jonka käsikirjoitus- ja tuotantotiimistä löytyvät klassikkosarja Paon (Prison Break) tekijät Matt Olmstead ja Nick Santora.
Genre(t)
Tuotantokaudet
Tuotantokausi 1: 13 jaksoa
Tuotantokausi 2: 10 jaksoa
Esitykset
TK Pvm Kanava
2 Mon 22. Julyta 2013
1 Thu 29. Marchta 2012
Henkilöroolit
Henkilö Rooli
Brooke Nevin Julianne
Domenick Lombardozzi Ray Zancanelli
Jason Cerbone August Tillman
Jimmi Simpson Lloyd
Laz Alonso Charlie Duchamp
Malcolm Goodwin Sean 'Shea' Daniels
Nicole Steinwedell Philly
Serinda Swan Erica Reed
Tila Loppunut
Kesto60 min
Tuotannnon alku2011
Ensimmäinen jaksoSun 6. Marchta 2011
Maa(t)
USA
Kanava    » Näytä kanavan kaikki sarjat
TVsarjat.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä viikonpäivä on tänään?
Sarjalle ei ole kirjoitettu vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja kirjoita uusi klikkaamalla “Kirjoita uusi arvostelu”-linkkiä.
Palvelun tiedot ja kuvat ovat haettu automaattisesti XML-rajapintoja käyttäen valtaosin TheTVDB.comista (Avoin tietokanta). Jos haluat poistaa palvelusta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet voit ilmoittaa siitä palautelomakkeella (Ilmoita suora linkki materiaaliin ja yhteystietosi)